(Nederlands) Gootborstels veegmachine

Veegborstels en Gootborstels  worden ingezet voor het reinigen van straatgoten, wegen, startbanen, parkeerpleinen, fietspaden, etc.  Vanwege de aard van de vervuiling is een juiste keuze van de gootborstel belangrijk.

Immers voor een chique winkelstraat is nu eenmaal een andere borstel benodigd dan een flink vervuild wegdek. Deze keuze is in alle gootborstels voor elk merk aanwezig,  en kan klantspecifiek worden bepaald. De kernen kunnen van kunststof, hout , of van staal gemaakt zijn. De borstel vezeltypen zijn in diverse maatvoeringen zowel in getemperd vlakstaaldraad, Polypropyleen of zelfs Nylon beschikbaar. De borstelvezel kan gestanst,  doorgelust bundelsysteem, of in bundels aan de plaat bevestigd worden. Onze artikelnummering zorgt altijd voor de juiste borstel.

Voor de vulling van al deze borstels, hanteren wij altijd 

Maximale vulling per gekozen kern , waarom?

Omdat wij middels onze eigen gebouwde vulmachine voor gootborstels een veel grotere bundelbuigingskracht kunnen hanteren t.o.v handwerk.

Dit houdt in dat wij een maximaal aantal draadjes (cq draadgewicht)  per gootborstel kunnen verwerken, dit komt volledig ten goede aan de slijtage en  standtijd, een veel hogere vuilopname per meter,  en veel minder borstelwisselingen op de veegmachine,  dus ook veel minder expeditiekosten,  hier verdient men dat weer volledig terug.!!!!! en zelfs meer !!!

Een goedkope handgemaakte gootborstel is namelijk altijd duurkoop, omdat het letterlijk aan vulgewicht ontbreekt!!!